Jeg venter på en pakke i posten, en “premie” fra min snille søster fordi jeg er ferdig med første eksamen. Det er så spennede å vente på postpakker, selvom jeg tror jeg vet hva inneholdet er…

Jeg har nemlig hatt et par retroplagg fra 60-tallet (?) i skapet i evigheter. Disse plaggene har jeg hatt store planer for i lang tid, men har verken hatt tid eller evner (mest det) til å gjøre noe med dem selv. Men min fantastiske søster, som er klesdesigner, enormt kreativt, flink til å skape nye og spennede plagg, og dessuten svært dyktig (nevnte jeg snill?), tok villig i mot utfordringen! Så hun har tatt seg tid, midt i en travel hverdag, til å redesigne mine høyt skattede retroplagg!

Så sannsynligvis er det et par redesignede plagg som er på vei mot meg i postens malstrøm…
Jippi, det blir så spennede!

Ha en alle tiders fredag!
Hilsenpost signature

Win An Original Tiny Bird Watercolour

64c259fc 051e 4274 8a9c a87347d9a846

Submit your name and email to enter the drawing and subscribe to the newsletter.

Already a Friend? Keep an eye on your Rutheart Friends newsletter to enter the drawing.

(Next drawing: June 4th. The winner will be announced June 5th
Powered by Seva