Mmmm… Pause og fri noen dager gjør godt i topp og sjel. Særlig etter knallhard jobbing og lesing fra morgen til kveld i flere sammenhengende uker i strekk. I går koste jeg meg med vasking (!) og ompotting av tomatplater og andre kryddervekster jeg sådde i påska.

I dag har jeg tatt meg tid til å ordne og småpusle litt med bloggen. Blant annet har jeg laget sideknapper oppe, under headeren, etter anvisninger fra Moseplassen (www.moseplassen.com), en blogg med hagetips og bloggtips i en hærlig blanding :-) Så har jeg laget signatur som kommer etter hvert innlegg, grundig forklart på Jorid’s blogghjelp (www.blogger-hjelp.blogspot.com). Tenkte også jeg skulle legge ut orginaltegningen til tulleinnlegget med det firkantede “møbel”-bildet tidligere. Så værsågod, rett under;-)

Forresten, når jeg først er i anbefale-tips-og-triks-og-andre-lure-blogger-hjørnet…. Fru Fly (www.frufly.blogspot.com) har en kjempeflott blogg med masse lure tips og triks til fotografering, bilderedigering og hvordan lage livet pent…. Så ta en titt innom ved å klikke på blogg-navnet hennes!

Oppdatering: Nettleseren min er visst ikke helt i form idag, så den krasjer hver gang jeg forsøker å opprette en kobling… Så da måtte jeg i stedet legge ut linkene direkte i teksten. Jaja, vi får bare vente på bedre vær ;-)

Ha en alle tiders torsdag!
Hilsen post signature

Win An Original Tiny Bird Watercolour

64c259fc 051e 4274 8a9c a87347d9a846

Submit your name and email to enter the drawing and subscribe to the newsletter.

Already a Friend? Keep an eye on your Rutheart Friends newsletter to enter the drawing.

(Next drawing: June 4th. The winner will be announced June 5th
Powered by Seva