Det kom en pakke i posten til meg i dag. En liten pakke innpakket i brunt gråpapir med navnet mitt på.

Jeg skulle nok ha tatt bilde av den lille brune pakken, den var så søøt.. Men jeg rakk ikke å tenke på det før pakken allerede var åpnet! Det var en pakke fra Kaja Marie, designeren bak Berta Sofie, og inni lå det en nydelig ring, håndlaget av henne. Sammen med ringen lå en koselig liten hilsen på baksiden av visittkortet hennes. Ååååh, for en kjempeflott overraskelsesgave! Tusen, tusen takk :-)

Ps! Så snart hun har åpnet butikk/nettside skal jeg legge ut link til henne her!

post signature

Win An Original Tiny Bird Watercolour

64c259fc 051e 4274 8a9c a87347d9a846

Submit your name and email to enter the drawing and subscribe to the newsletter.

Already a Friend? Keep an eye on your Rutheart Friends newsletter to enter the drawing.

(Next drawing: June 4th. The winner will be announced June 5th
Powered by ConvertKit