(English version – click here)

Alt. Etter mange år med egen nettside og blogg, har jeg lenge følt at det var behov for en endring. Til å begynne med la jeg ut oppdateringer og presentasjon av nye bilder jeg hadde malt ganske jevnlig, men de siste årene har det vært med stadig mer ujevne mellomrom.

Skulle jeg fortsette å å legge ut oppdateringer, blogge? Skulle jeg publisere mer jevnt, men sjeldnere? Eller skulle jeg slutte helt? Hadde det noe for seg egentlig, å legge ut små tekster sammen med bildene? Kunne jeg ikke heller bare legge bildene rett i nettbutikken og ferdig med det?

Etter mye om og men har jeg nå bestemt meg. Ctrl+Alt+Del. Alle bloggpostene er nå slettet. Bortevekk. Eller hvertfall ikke tilgjengelig på nettsiden mer.

Hvorfor? Fordi jeg skal fortsette. Jeg skal fortsette å legge ut små tekster, noen bilder og annet (mer om det etterhvert). Men jeg trengte en ny start. Restart, eller reboot om du vil. Ah, det føles egentlig ganske deilig!

For jeg har også jobbet med å lage en ny nettbutikk, eller nettgalleri, hvor bildene jeg lager kan kjøpes og bestilles på en enkel måte. Det tok sin tid, men jeg kom på et vis i mål.

Det var også medvirkende til at bloggen ble liggende brakk, uten nytt innhold på lang tid, i tillegg med det med motivasjonen. Og tanken på “haugen” med “gammelt ræl” som lå her inne på bloggen, gjorde det ikke akkurat bedre.

Altså trengtes det en skikkelig opprydning, og enkleste måten å gjøre det på var å slette alt, i én stor jafs, med unntak av noen få skatter jeg ville beholde.

Slettingen føltes nesten som å brenne bråte om våren. Det gjorde vi sammen med bøndene da jeg vokste opp. Alt det gamle gresset fra i fjor skulle bort. Det blir svart og tomt og stygt med det samme, men etter en liten stund begynner de nye, grønne spirene og komme til syne.

Aske, – og så noe nytt.

Og noe nytt skal det bli. For nå har jeg ikke tenkt å begrense meg til å bare vise dere akvarellene og trykkene jeg lager, og eventuelt produksjonsprosessen ak (selvom det fortsatt vil bli viktig), men også prosessen i videre forstand. Hva inspirerer og gleder? Og så vil jeg dele med dere spennenede oppdagelser jeg gjør, som jeg håper også dere vil like.

Jeg håper du vil følge meg på denne nye starten, og henge på for å se hvor de grønne spirene tar veien videre? Hva tenker du om slike “reboot’s”? Har du gjort det selv?

Del gjerne dine tanker i kommentarfeltet, eller på melding direkte til meg, feks på instagram, eller her.

Ønsker deg en fin uke,
RT

Ps! Meld deg på VIP-lista mi på nettgalleriet, for å få vite om nye bilder, oppdateringer, og ting som ikke deles andre steder!

Pss! Den engelske versjonen under skulle egentlig være en ren oversettelse, men så endte jeg faktisk opp med å skrive litt andre ting der også. Så om du leser engelsk greit, anbefaler jeg deg å fortsette å lese:) Jaja, sånn kan det gå!

English:

I’ve just deleted everything. Rebooted the whole blog, in one big chunk, like a fire consuming everything.
Why? To restart. To reboot.

Lately I’ve used a lot of time and energy building a new online gallery, shopable, where all my paintings and prints can be displayed and bought in an easy way.

I’m happy with how it came about, but as a result, the blog hasn’t been updated in quite a while… Just random posts here and there…

Well, now, it was time to restart the blog. I deleted every post to date (probably not so smart google-wise and SEO-wise?), but I needed a fresh start. And you will see this is a changed one.

My intention is to not restrain myself from what content I share.

Back in the days, I was adviced to “be consistent”, only sharing what align with the paintings I make. I might have misunderstood, but my interpretion was that I only should share what was directly related to my paintings.

That slowly killed the eager and enthusiasm of sharing.

Inspiration hits from everywhere. Often not directly producing a painting, but moreover filling the creative tank. And feeding the curiosity. Above all curiosity.

So that’s my new rule for sharing.
If it inspires me, – I’ll share it.
If it feeds my curiosity, – I’ll share it.

(Oh, that’s my quote, RT Brokstad)

And hopefully, it will inspire you, and feed your curiosity too!

Wishing you the best week,
RT

Ps! I’d love to hear your thoughts on this! Have restraining rules killed your enthusiasm on some fields? What’s feeding your curiosity at the moment?

HEART
+
ART

RUTHEART
Om å våge å leve mer med hjertet

HEART + ART !

Om å våge å leve mer med hjertet

Ingen spam. Unsubscribe anytime.
Les privacy policy for mer info.

RUTHEART