Nå som vi alle er hjemmefaste, kan det fort bli manko på ting å gjøre. Jeg har gravd litt i arkivet mitt og funnet frem alle trinn-for-trinn-oppskriftene på enkle ting å male.

Noen passer for barn, mens alle passer for voksne. Du trenger bare litt papir, en pensel og et maleskrin med vannfarger eller akvarellfarger.

Denne første oppskriften er kanskje den enkleste . Gøy for voksne, lett for barn, også de i barnehagen. Fugler passer hele året syns jeg, men siden det snart er påske, passer det kanskje ekstra godt!

Denne katten er litt vanskeligere å lage enn fuglene, men fortsatt ganske enkel. De viktigste elementene for å få den til å bli en katt er; knekken på ryggen, spisse ører, avrundet men pekende snute, og frembena som går i forlengelsen av halsen. Man må regne med å prøve flere ganger, for ikke alle kattene blir vellykkede, men det er jo koe av moroa, – å se resultatet når det har tørket. Det kan bli bra, selvom det ikke ser så lovende ut når det fortsatt er vått.

Sommerfuglene kan varieres masse! Bare du har litt farger i en slags vingeform, og en avlang kropp, eventuelt med følehorn og noen bein, så blir det lett en sommerfugl. Detaljene som ikke er der, kan være ganske effektfulle, for den som ser på fyller det ofte inn selv.

Dette er den vanskeligste. Men ikke så vanskelig at det ikke lar seg gjøre! Noen øvinger, så er jeg sikker på at den vil bli mye bedre enn min. Uansett resultat, det viktigste er å prøve, og å ha det gøy!

Lykke til!

Ps! Meld deg gjerne på søndagsbrevet mitt under, det er ment å være hyggelig lesing, gjerne akkompagnert av noe godt i koppen! Jeg velger oftest kaffe, gjerne med litt sjokolade;-)

HEART
+
ART

RUTHEART
Om å våge å leve mer med hjertet

HEART + ART !

Om å våge å leve mer med hjertet

Ingen spam. Unsubscribe anytime.
Les privacy policy for mer info.

RUTHEART