På bildet over ser dere en fargeprøve av “Industrial Blue” holdt opp mot bildet “To the Top”. Denne veggfargen vil komplementere bildet, og gjøre at det kommer godt frem i rommet. Man kan se at det er en dyp, klar blåfarge som sklir godt inn i bildets fargepalett.

Har du lyst til å se hvordan din veggfarge passer til bildet? Send oss din fargekode, så tester vi! Dette koster ingenting. Da får du bilder av matchen, med fargeprøve sammen med bildet, og anbefaling av hva som passer.

“Industrial Blue” fra Jotun: fargekode 5455
NCS-kode: 6416-B02G

“To the Top” av Ruth Therese Brokstad
“To the Top” av Ruth Therese Brokstad
💌Subscribers only: To the Top-Techniques > Giclée Prints, Styles > Landscapes, Size > Large (>50 cm, eg. A2)-Rutheart
“To the Top” av Ruth Therese Brokstad

HEART
+
ART

RUTHEART
Om å våge å leve mer med hjertet

HEART + ART !

Om å våge å leve mer med hjertet

Ingen spam. Unsubscribe anytime.
Les privacy policy for mer info.

RUTHEART