På bildet over ser dere “Northern Joy” med en fargeprøve av “Nordisk Hav” fra Jotun. “Nordisk Hav” er en mørk og frisk blåtone, som gjør seg godt sammen med bildet.

Lenger ned på siden kan dere se at maleriets sterke farger gir en god kontrast til den mørke veggen, og gjør at bildet kommer veldig godt frem. Kunden har også interiør i rommet som matcher godt med fargene i “Northern Joy”. Dette er alltid et godt tips for å få frem et maleri på best mulig måte, og for å lage en god balanse i rommet. Pynteputene er i oransje- og gråtoner som vi kan finne igjen i maleriet, og lampen er også et godt tilskudd i rommet, som både lyser opp og komplimenterer bildet med dens farge.

Lurer du på om bildet passer til din veggfarge? Send oss din fargekode, så sjekker vi! Dette koster ingenting. Du får da bilder av matchen, med fargeprøve sammen med bildet, og anbefaling av hva som passer.

“Nordisk Hav” fra Jotun har fargekode: 4625

“Northern Joy” av Ruth Therese Brokstad
“Northern Joy” av Ruth Therese Brokstad


HEART
+
ART

RUTHEART
Om å våge å leve mer med hjertet

HEART + ART !

Om å våge å leve mer med hjertet

Ingen spam. Unsubscribe anytime.
Les privacy policy for mer info.

RUTHEART