Denne uken er jeg så heldig å ha interiørbloggeren Tine som gjesteskribent hos Rutheart, les mer om henne nederst!


Kunst er en unik måte å uttrykke personlighet i interiøret, og bidrar sterkt til egenart og stil i hjemmet, sier interiørblogger Tine, kjent som @by_tine_home på Instagram.

Av: Tine (@by_tine_home)

Jeg velger å bruke en av Ruthearts bildetitler til overskrift på dette innlegget. Ganske enkelt fordi jeg synes tittelen favner selve
følelsen og stemningen som bildene hennes utstråler.

Northern Bliss og Havgapsvind

Inspirasjonen finner hun i alt fra sol til storm, nordisk natur og menneskets plass i dette. Sarte, rene vannfarger blir til vakre landskap, og akrylmaling kan gjerne gi en eksperimentell twist til verket!

Da jeg ble forespurt om å bli Rutheart’s Instagram-amabassadør og gjesteblogger på bloggen hennes, så var jeg allerede godt kjent med kunsten hennes. Svaret ble selvfølgelig ja!


Nå pryder Northern Bliss og Havgapsvind veggene her hjemme. I vårt typiske nordiske hjem – med gjennomgående nordisk stil og fargevalg – så gled Ruthearts malerier inn uten noen som helst «tilrettelegging» fra min side! Fargene i maleriene komplementerer óg fremhever hverandre på samme måte som instrumentene gjør i en favorittlåt!

Unik kunst bidrar sterkt til egenart og stil i hjemmet

Tine
Detaljer tar opp fargene i bildene slik at interiøret blir en helhet


Akkurat nå er jeg glad for den nøytrale veggfargen som utgjør bakgrunnen for bildene – Washed linen fra Jotun Lady i matt finish.
Fargen tillater maleriene å skinne uten «støy» fra bakgrunnen.

Et kunstvegg behøver ikke å være stort og mektig i målestokk. Rutheart har et rikt utvalg av mini-bilder som beviser at en «detalj» av et maleri kan gjøre mye mer ut av seg enn man skulle tro! Mini- bildene lar seg enkelt og dekorativt innlemme i forskjellige
interiørsettinger. It’s all in the details!

It’s all in the details!


Unik kunst bidrar sterkt til egenart og stil i hjemmet, synes jeg. Det kan være akkurat det som skiller mitt hjem fra andres. Det kan være akkurat det som gir hjemmet, og oss som bor der, en personlig opplevelse!

Tine er gjesteskribent på Rutheart. Hun utmerker seg for sin sterke evne til å fange lyset og en helt spesiell stemning av skandinavisk natur og ro i sine interiører. Hun er interiørblogger og står bak nettsiden By Tine interiørblogg og den inspirerende Instagram-kontoen @by_tine_home . Begge vel verdt å sjekke ut!

HEART
+
ART

RUTHEART
Om å våge å leve mer med hjertet

HEART + ART !

Om å våge å leve mer med hjertet

Ingen spam. Unsubscribe anytime.
Les privacy policy for mer info.

RUTHEART