Når interiør, veggfarge og kunst på veggene fremhever hverandre skaper det en helhet og atmosfære som er behagelig, men samtidig spennende. Farger på veggene er spennende. (Nesten like spennende som kunst!) Tiden hvor hvitt regjerte alene, uansett stil og interiør ellers, er over. Endelig (vil mange si), er veggene blitt en aktiv del av interiøret.

Bildet “To the Top” handler om å strekke seg mot et mål, fortsette i motbakke, og å ikke gi opp, uansett hvor tung kneika foran er i øyeblikket. For noen ganger er terrenget så utfordrende at det må gå sakte, ett skritt av gangen, og hvert skritt kan være utrolig tungt. Men vi vet, for hvert skritt er vi ett skritt nærmere målet, og plutselig er vi over kneika, og neste del av turen blir lettere. Og for en utsikt, for en seier når målet er nådd!

Med sine blå og grå toner passer To the Top til mange ulike veggfarger. Jeg har sett den på nøytral grå vegg, ulike blå farger (bl.a Industrial Blue og Nordisk Hav), og på en vegg med nydelig vevet tapet i koksgrå sjatteringer. Ja, også hvit selvfølgelig, den gjør seg absolutt med hvit bakgrunn også.

I interiøret som dere ser over har eierne malt veggen med fargen Serene Blue fra Jotun. Selv om fargen heter blue, er det faktisk en blågrå farge med en god dose grønt, men på en dempet måte. Jotun selv beskriver fargen som “en litt blåere utgave av 6352 Evening Green, men grønnere enn bestselgeren 5030 St.Pauls Blue”. 

Med de blågrå og grønne tonene, kombinert med de varme, cognac- og brunfargene i interiøret ellers, syns jeg eirene har klart å skape en balanse og harmoni som gir en veldig lun og varm atmosfære, samtidig som det er stilrent.

Bildet er rammet inn med hvit trelist. Alle bilder kan sendes ferdig innrammet. Dette gjøres i samarbeid med Krane Rammeverksted i Tromsø, som jeg har brukt i flere år og er veldig fornøyd med.

Hvis du har funnet et bilde på nettbutikken som du lurer på om passer til din vegg, send meg fargekoden eller fargenavnet, så sjekker jeg! Det koster ingenting, og er ikke bindende på noen som helst måte. Du får da bilder av matchen, med fargeprøve sammen med bildet, og anbefaling av hva som kan passe.

Veggfarge: “Serene Blue” fra Jotun, fargekode 5490.
NCS-kode S 5307-B38G
Hex #798484

Signering av trykkene “To the Top”
Bildet “To the Top” i kompani med “Rom for tid” hos en annen kunde

Vil du ha tilgang til ekslusive tilbud, egne rabatter og flere av historiene rundt bildene jeg lager? Meld deg på Søndagsbrev til kaffen! Du finner påmelding like under her.

HEART
+
ART

RUTHEART
Om å våge å leve mer med hjertet

HEART + ART !

Om å våge å leve mer med hjertet

Ingen spam. Unsubscribe anytime.
Les privacy policy for mer info.

RUTHEART