Når det er mørkt ute syns jeg det er ekstra fint å gjøre det koselig inne med tente lys, mat og kos. Drikke varm te, og gjerne lese, male eller tegne.

Eller kanskje strikke litt. Men bare kanskje, for jeg er ikke en veldig tålmodig strikker. Så oftere enn å strikke, skriver jeg.

Noe av det jeg skriver sender jeg ut i Søndagsbrev til kaffen, et epost-brev som forteller historiene rundt bildene jeg lager. Du kan melde deg på hvis du vil her.

Når jeg maler derimot, hender det det ender med et lite bilde sånn som denne. Dette er inspirert av mørket ute, og lunheten inne, og jeg har valgt å kalle bildet «Ly for været». Det kan vi trenge iblandt, både bokstavelig talt, og i overført betydning.

På en måte passer det med julen. Å finne ro, finne ly for været, et tilfluktsted når det stormer, kjærlighet, og lys i mørket. Og nå som julen ligger an til å bli en jul med ekstra restriksjoner, og mindre av det sosiale vi forbinder med julen, kan vi trenge ekstra mye av nettopp det. Ly og lys.

Så jeg håper du, og jeg, og alle som trenger det finner noe som bringer trygghet, håp og lys. Og at vi tar oss tid til spørre litt ekstra om hverandre, hvordan tingene egentlig er, og se hverandre inn i øynene med et smil. Og dele gledene, og sorgene, med hverandre.

Det er mitt juleønske.

God advent og jul! ☺️🥰

Ly for været (liten akvarell)

HEART
+
ART

RUTHEART
Om å våge å leve mer med hjertet

HEART + ART !

Om å våge å leve mer med hjertet

Ingen spam. Unsubscribe anytime.
Les privacy policy for mer info.

RUTHEART