Det er hjerteskjærende å se hva krigen i Ukraina gjør mot sivilbefolkningen, og som mor tenker jeg ekstra mye på barna som må oppleve dette. Jeg føler meg maktesløs, trist og redd. I et forsøk på å gjøre noe bestemte jeg meg for å male Fredsvalmuer, hvor inntekten fra salget går direkte til Redd Barnas arbeid i Ukraina. Jeg betaler frakt/porto, så hele kjøpesummen går til Redd Barna.

Responsen har vært overveldende, for vi er mange som føler på dette! Tusen takk til alle som har kjøpt og støttet prosjektet. Det betyr at det for min del blir mange stunder med maling av blomster fremover. Det føles meningsfullt, og jeg er takknemlig for å kunne bidra sammen med alle dere som har kjøpt Fredsvalmuer. Første betalingen til Redd Barna er sendt i vei. De hilser og takker dere alle. Det gjør jeg også. Tusen takk! ❤️

Om du også vil kjøpe Fredsvalmuer til inntekt for Redd Barna, kan du gjøre det her, og der finner du også mer info om prosjektet. Hvis du lurer på hvilke blomster som allerede har fått nye hjem, kan du titte på denne siden. De har dratt fra København i sør, til foreløpig Tromsø i nord, men det ligger noen i ventelisten som skal ha sitt bilde sendt enda lengre nord!

Når du kjøper en Fredsvalmue, får du ikke vite hvilket bilde du får med én gang, men får velge blant flere ulike, når det er din tur. Du blir med andre ord satt i en kø, mens jeg maler fortløpende, og når det er din tur får du velge hvilken Fredsvalmue du vil ha. Mer om det her.

Akkurat nå er det kjempemange som venter tålmodig på sin tur å velge Fredsvalmuer! ☺️ Det er jeg kjempeglad for!

Tusen, tusen takk! ❤️🌱🌸

Og la oss alle håpe at freden snart er tilbake igjen.

HEART
+
ART

RUTHEART
Om å våge å leve mer med hjertet

HEART + ART !

Om å våge å leve mer med hjertet

Ingen spam. Unsubscribe anytime.
Les privacy policy for mer info.

RUTHEART