Life.. is a mystery ✨

Life. Is not plain colours. But a multitude of shapes and forms. Joy and sorrow. Challenges and possibilities. 🌌✨

Inspirasjonen til dette bildet er livet selv. At det er så fullt av kontraster, endringer, overganger, muligheter, utfordringer, gleder og sorger. Ja, av alt. Og midt i dette lever vi, endres og eldes, forynges og forundres. Og man kan ikke annet enn å omfavne det, med alt det innebærer. Og navigere da. Som best en kan. Lytte til hjertet, hva du egentlig vil, hvor den neste retningen skal legges, hvor det neste trinnet føles rett. For bare du kan lytte til deg, og bare du kan justere retningen din. Så stol på den lille stemmen som hvisker om drømmer og luftige skoger, og ikke tro på stemmen som sier at du sitter fast i det du har nå. For å ikke lytte til hjertet når det prøver å fortelle deg om muligheter og bedre stier, er skumlere enn å gjøre det.

  • Bildet har papirstørrelsen A3 (ca 30 x 42), så det passer inn i standard ramme
  • Bildet er laget med akvarell, fotografert, kolorert digitalt, trykket på profesjonelt trykkeri med lysekte pigmenter på syrefritt papir slik at det varer i mange tiår.
  • Bildet er signert med navn på bildet, min signatur og teknikk angitt til Monoprint DGA fra akvarell.
  • Det finnes bare ett eneste eksemplar av akkurat denne, og den er derfor er å regne som en original, men til opplysning finnes det ett lignende, men ikke likt eksemplar som er håndbehandlet etter trykking.

Ved interesse eller spørsmål, ta kontakt via DM eller på mail via hjemmesiden (link i bio). 😊 Du finner det også her i nettbutikken.

.
.
.
#kunst #paintingforsale #norwegianart #kunsttilsalg #painting #kunstgalleri #maleri #drawing #mystery #lifeisamystery #creativity #inspiration

HEART
+
ART

RUTHEART
Om å våge å leve mer med hjertet

HEART + ART !

Om å våge å leve mer med hjertet

Ingen spam. Unsubscribe anytime.
Les privacy policy for mer info.

RUTHEART