Nå er det jammen meg påsken akkurat i gang, med overflod av kyllinger, gult, godter, ski, snø, kvikklunch og alt annet hærlig som påsken bringer med seg. Men i år slår jeg et slag for noe kunstnerisk i egget. Read on!

Utvalgte påske-kunst(neriske) produkter

Enkle og små.
Minigrafikk passer i alle rom

Og også i påskeegg som et godtefritt og sukkerfritt alternativ. Tips! Legg en utskrift av det bestilte trykket i selve påskeegget, så er originalen trygg fra sjokolade og flekker.

Gjør noe Gøy sammen!

Oppskriftsheftet i akvarell er digitalt og passer for alle, også barn og deg som ikke har malt siden barnehagen. Heftet er bygget opp slik at det begynner med det enkleste, og introduserer litt økt vanskeligshetsgraf for hvert oppskrift.

Trinnene er enkle å følge og gøyale å gjøre sammen.

Placeholder image used to represent a product being showcased in a hero section. 1 out of 2.

Make your house feel like home

Har du hørt visdomsordet “Et hjem er ikke bare et sted, men også en følelse”? For meg betyr det at man kan skape sitt hjem hvor-som-helst. Og kunst er viktig for å skape en følelse. Inspirasjon, visdom, og fine påminnere i hverdagen om stort og smått. Derfor liker jeg også sitatet “Home is where your (he)art is”.

Kvalitetsmaterialer

Fra papir til pigmenter til malig og innpakning. Kvalitet i alle ledd. Og kunst som tåler tidens tann i tiår fremover.

God og personlig veiledning før kjøp

Jeg ønsker at du skal være helt fornøyd med det du handler fra meg. Derfor strekker jeg meg langt for finne den beste løsningen. Farger på vegg og kunst. Gaver. Spesielle merkedager. Innramming. Ta kontakt for personlig råd og veiledning.

Placeholder image used to represent a product being showcased in a hero section. 2 out of 2.

HEART
+
ART

RUTHEART
Om å våge å leve mer med hjertet

HEART + ART !

Om å våge å leve mer med hjertet

Ingen spam. Unsubscribe anytime.
Les privacy policy for mer info.

RUTHEART