Gode løsninger, oppdrag og gaver for bedrifter

Hva er din anledning? Hvem er nestemann ut med jubileum i bedriften? Markering? Bursdag? Jul? Bryllup? Påskjønnelse for godt arbeid? Samarbeid? Ta kontakt, og gjerne i god tid, så finner vi den perfekte løsningen til deres anledninger! Les videre for inspirasjon og informasjon om anledninger og muligheter.

Skattefrie gaver til ansatte* 

 • Julegaver og bursdagsgaver til den ansatte
  Skattefritt ved samlet verdi på inntil 5000,- pr ansatt pr år
 • Bursdagsgave til ansatt som har rund dag, feks 50 – 60 – 70 år
  Skattefritt inntil 4000,- pr ansatt
 • Jubileumsgaver ved lang ansettelse; runde tall, feks 20 – 30 – 40 år
  Skattefritt ved beløp inntil 8000,-
 • Bedriftsbursdag; gaver til de ansatte når bedriften har jubileum, feks 25 – 50 – 75 årsjubileum
  Skattefritt inntil 4000,- pr ansatt\
 • Bryllupsgave til den ansatte når den gifter seg
  Skattefritt inntil 4000,- pr ansatt
 • Avskjedsgave til ansatt som slutter i bedriften
  Skattefritt inntil 4000,- hvis minimum 10 års ansettelse i selskapet

*Hvis beløpsgrensene over overholdes, er disse gavene skattefrie og skal ikke rapporteres på den ansatte på noen måte. Kilde til skattefrie beløp er Fiken pr november 2022, og er ment som veiledende info. Du har selv ansvar for å sjekke at beløpet gjelder din bedrift og situasjon, og at beløpsgrensene ikke har endret seg.

Gaver og påskjønnelser øker motivasjon og arbeidsglede. – hvem liker ikke å bli sett for den du er, det du gjør og bidrar med? Ta kontakt, vi finner gode løsninger for akkurat din anledning, liten eller stor!

Andre gaver til ansatte

Noen ganger vil det være aktuelt å berømme ansatte med gaver i andre anledninger, eller av større verdi enn beløpsgrensene (se over). Det kan feks være ved ekstraordinær innsats, årets medarbeider, gode ideér, konkurranser eller annet. Lite eller stort, ta kontakt, så finner vi en spennende løsning til påskjønnelse som passer oppdraget!

Utsmykning

Lite eller stort, mange eller få rom. Single eller grupper av bilder allerede tilgjengelig i nettbutikken, eller spesifikke oppdrag tilpasset og laget spesielt for deres rom, lokalisasjon og behov. Ta kontakt for en prat, og for å finne ut om dette er en god match for ditt prosjekt!

Bedriftsgaver til samarbeidspartnere

Vil du gjøre stas på dine samarbeidspartnere gjennom året, takke for oppdrag og ønske til lykke med det nye året? Eller ønsker du å markere starten eller avslutningen av et viktig oppdrag, et stort prosjekt? Eller bare takke for trofast og god hjelp og service, som tikker og går i bakgrunnen slik at dere kan fokusere på andre ting? Jeg (med god hjelp fra mine gode samarbeidspartnere) finner den perfekte gaven for å markere anledningen! Ta kontakt og fortell om din anledning, så finner vi den perfekte gaven sammen!

HEART
+
ART

RUTHEART
Om å våge å leve mer med hjertet

HEART + ART !

Om å våge å leve mer med hjertet

Ingen spam. Unsubscribe anytime.
Les privacy policy for mer info.

RUTHEART