Marble er mannen uten hatt. Eller er det en mann? Han, eller denne, er en del av Mon Coeur-serien min. Serien består av bilder hvor jeg utforsker streken og feltene mellom…. Hjelp, fryktelig abstrakt. Men stort sett er strekene portretter, av folk jeg ser, hører, eller kjenner, men mest ikke kjenner. Denne serien trives jeg så godt med at jeg tror den kommer til å fortsatt få mange nye medlemmer.
Et utvalg av noen av de andre som allerede er presentert er:
Asim den stolte,
Xénon den smarte,
og Mielléa den vakre.
Ha en smekker dag!
post signature
Ps! Førstebildet i serien, med tittelen “Mon Coeur”, kan du se og lese om her.

Win An Original Tiny Bird Watercolour

64c259fc 051e 4274 8a9c a87347d9a846

Submit your name and email to enter the drawing and subscribe to the newsletter.

Already a Friend? Keep an eye on your Rutheart Friends newsletter to enter the drawing.

(Next drawing: June 4th. The winner will be announced June 5th
Powered by ConvertKit