Når sant skal sies… jeg er en ordgnom. Jeg er en som elsker å sjonglere med uttrykk og ord. Jeg elsker å bruke ord, og å bygge setninger, med doble betydninger. Jeg har alltid likt å skrive tekst med skjulte eller underliggende meninger. Det samme gjelder det jeg maler. Alt har en betydning, en underliggende mening. Jeg forsøker å skape en stemning med det jeg skriver og maler. Jeg liker å male et bilde i stemning, eller et landskap i ord.
Et landskap som, i følge min medsammensvorne companjong, i blant er et skikkelig tåkelandskap.. :-)
Men det er sånn jeg liker det. At noe er tilstede i en tekst, eller et bilde, uten at man kan se det helt tydelig. At det er noe man bare skimter. At man må la tankene flyte for å kunne se det underliggende. Og i et lite glimt ser man det helt klart… eller kanskje var det bare innbildning. Akkurat som i et tåkelandskap.
Bildet over heter “Når sant skal sies…” og er en slags fortsettelse av “so long“.
Hva skimter du i dette bildet?
 – Rutheart –
Ps! Siden pc’n min har fått kolavippen er bildet tatt med mobilkamera og lastet opp via mobilen… Dere får unnskylde kvaliteten:-)
(Bildet er forresten en akvarell, 25 x 30 cm, 270g/m2.)
%d bloggers like this: