Her kommer en dose skryt! Både sjølskryt og klubbskryt.
Vil nemlig skryte av Byåsen Maleklubb, og av meg selv:-) Siste helga i oktober hadde vi salgsutstilling, med hele 13 utstillere! Her var alle typer bilder og teknikker. Olje, akryl, akvarell, digital kunst, blandingsteknikker og dataakryl. Jeg stilte ut noen av akvarellene mine, og fikk solgt hele 6 bilder. Gøy og vellykket! Jeg ble så glad :-)
Et sinnsykt dårlig bilde fra mobilkameraet av veggen “min”:

Ha en fin uke! 
Ruthe

Win An Original Tiny Bird Watercolour

64c259fc 051e 4274 8a9c a87347d9a846

Submit your name and email to enter the drawing and subscribe to the newsletter.

Already a Friend? Keep an eye on your Rutheart Friends newsletter to enter the drawing.

(Next drawing: June 4th. The winner will be announced June 5th
Powered by ConvertKit