Å som jeg savner hunden min…. Den er på ferie hos mine foreldre, slik at jeg kan være flink og lese til eksamen. Og jeg er jo ganske flink og leser ganske mye, men jeg savner den lille tullekoppen helt vannvittig! Den dro i går, så jeg har vært litt over ett døgn uten ham, men enda er det nesten 6 uker til det grusomme eksamensmonstret har lagt seg til å sove, og jeg skal hente vofsen min igjen… For det er nok den beste løsningen for både hund, og antagelig meg (tror jeg?).

Hehe, dette er hvertfall min lille skisse, håper du liker den!
Bækk tu wørk!
post signature

Win An Original Tiny Bird Watercolour

64c259fc 051e 4274 8a9c a87347d9a846

Submit your name and email to enter the drawing and subscribe to the newsletter.

Already a Friend? Keep an eye on your Rutheart Friends newsletter to enter the drawing.

(Next drawing: June 4th. The winner will be announced June 5th
Powered by ConvertKit