Hemmelig Side

bare for

Søndagsbrev-venner 

Hei!

Velkommen til den hemmelige siden, – som bare er tilgjengelig for deg som abonnerer på Søndagsbrevene! Innholdet på siden varierer fra uke til uke (oftest), så kom innom når du får søndagsbrevene for å se siste nytt og aktuelle tilbud, påmelding til giveaways med mer!!

Ha en strålende uke!
Ruth Therese

NOTIS: Det er for tiden stille fra meg, da kapasiteten min er “fullbooket”. Om du vil bestille noe sender jeg fortsatt ut bilder, men for tiden tilbyr jeg dessverre ikke å ordne med innramming. Det vil fortsette å komme ut nye tilbud her, – automatiske planleggingsverktøy redder 2021 :)

Ukens Hemmelige

Unike og varierte tilbud, – bare for deg som leser Søndagsbrevene. Følg med her!

Sommersilhuett [Begrenset antall – signerte trykk]

Sale!

kr 950kr 1300

Day faded into night, with its sweep of fresh air, soft summer light and muffled sounds.

Sommersilhuett er et bilde inspirerte av en klar og sen sommernatt, hvor lyset er magisk, stemningen forventningsfull, og lydene fra byen som ikke vil gå helt til ro enda, minner deg om den gang vi sang med, mens solen gikk ned, og fremtiden hvisket løfter og gnistrende ideer.

Originalbildet er laget med akvarellteknikk, det er så avfotografert i fotostudio, deretter trykket med giclée-teknikk til en serie på totalt 17 trykk.

Hvert trykk er signert og nummerert, og har størrelsen ca 35×50 cm, i tillegg en hvit kant på 5 cm rundt hele, til sammen 45×60 cm.

Papiret har museumskvalitet, dvs syrefritt og laget for å vare i flere tiår (70+). Det samme gjelder fargene. De er av god kvalitet og skal tåle tidens tann.

Håndkolorerte trykk 

  • Trykk nr 13 i serien er håndkolorert, se det her

 

Prøvetrykk

  • Prøvetrykkene er ikke en del av den totale serien, og kan ha bittesmå forskjeller fra de nummererte trykkene. De er signerte og har angitt prøvetrykk-nr, og kan derfor være et prisgunstig valg.

kr 950kr 1300

Clear

Ukens Tilbud i Nettbutikken

Kontakt

Kontakt meg via chat, instagram eller kontaktskjema.
Jeg svarer vanligvis ila noen timer.