Hemmelig Side

bare for

Søndagsbrev-venner 

Hei!

Velkommen til den hemmelige siden, – som bare er tilgjengelig for deg som abonnerer på Søndagsbrevene! Innholdet på siden varierer fra uke til uke (oftest), så kom innom når du får søndagsbrevene for å se siste nytt og aktuelle tilbud, påmelding til giveaways med mer!!

Ha en strålende uke!
Ruth Therese

NOTIS: Det er for tiden stille fra meg, da kapasiteten min er “fullbooket”. Om du vil bestille noe sender jeg fortsatt ut bilder, men for tiden tilbyr jeg dessverre ikke å ordne med innramming. Det vil fortsette å komme ut nye tilbud her, – automatiske planleggingsverktøy redder 2021 :)

Ukens Hemmelige

Unike og varierte tilbud, – bare for deg som leser Søndagsbrevene. Følg med her!

TILBUD Søndagsbrev: Trondheimshøst

Sale!

kr 5300

Unike og varierte tilbud, – bare for deg som leser Søndagsbrevene. Følg med her!

“Trondheimshøst” ble laget da vi bodde i Trondheim, og hadde utsikt til Kristiansten Festning. Riktignok i det fjerne, men likefullt utsikt. Når høststormene rullet innover, med mørke, tunge skyfall og snøbyger, var det som festningen lyste opp som et fyrtårn av hvitt mot alt det blågrå. De okergule trehusene akkompagnerte høstløvet, i strålende kontrast til uværsbygene, som tilsammen utgjorde en fargerik og dramatisk høstfest, på vei inn i en ny vinter.

“Trondheimshøst” er et stort akvarellbilde, malt på tykt og syrefritt akvarellpapir av beste kvalitet. Det har en størrelse på 63,5 x 47 cm. Det er signert i nedre, venstre hjørne.

“Trondheimshøst” har aldri tidligere vært tilgjengelig for salg, før nå, for første gang, for dere! Håper dere liker det!

Home is where your ART is.
Make it significant.
Make it you.

kr 5300

In stock

Ukens Tilbud i Nettbutikken

Showing the single result

Kontakt

Kontakt meg via chat, instagram eller kontaktskjema.
Jeg svarer vanligvis ila noen timer.