Suksess!!

Gratulerer! Nå er du en av Søndagsbrev-vennene og vil motta «Søndagsbrev til kaffen», på morgenen søndagene som kommer!

(NB! Husk å bekrefte eposten din ved å trykke på knappen jeg sendte på epost! I eposten finner du også en velkomstrabattkode som du kan bruke på ditt første kjøp! Sjekk spam-mappen om du ikke finner den.)

Jeg håper søndagsbrevet blir en hyggelig kompanjong til en stille stund for deg selv med kaffekoppen (eller noe annet godt) i den ene hånden, og søndagsbrevet i den andre.

Med søndagsbrevet vil jeg fortelle små historier som hører til bildene mine, på den ene eller andre måten. Av og til er det historien bak, andre ganger historier som på andre måter hører til bildet. 

Jeg vil også gi deg tilgang til den hemmelige tilbudssiden som bare er tilgjengelig for dere som leser Søndagsbrev til kaffen. Innholdet på siden varierer fra uke til uke (oftest), så kom innom når du får søndagsbrevene for å se siste nytt, trekninger og aktuelle tilbud!

Om du kommer på noe du vil dele, lurer på noe, eller vil svare på det jeg lurer på, – bare trykk «svar» på vanlig måte i epostleseren; jeg er på andre siden og leser og svarer på alt!😃

Ha en strålende uke!
Ruth Therese

Ps! Som en takk for tilliten, er dette velkomsttilbudet under til deg: 

 

Velkomsttilbud:

Signert Print: Gul Silhuett

Sale!

kr 200

(gratis frakt)

Walking. Thinking. A cat sings a lullaby

Limited Edition Giclée-trykk (Signert trykk) 

  • Bildet heter Gul Silhuett
  • Bildestørrelsen er 12,5 x 20 cm, i tillegg har det en hvit kant rundt som er ca 5 cm bred.
  • Bildet er trykket i en serie på 26 trykk, hvor hvert trykk har sitt unike identifikasjonsnummer, eller serienummer. Serienummer 1/26 feks angir at dette er trykk nr 1 av totalt 26 trykk (les mer her)
  • Hvert bilde er signert, påført tittel og serienummer, hvilken trykketeknikk som er brukt, samt om bildet er håndkolorert, angitt h.c. Det kan typisk se ut som:
    Giclée-trykk h.c 3/39 – Tittel – Signatur.
  • Bildet er trykket med beste farge på beste papir (syrefritt) slik at det ikke gulner, men holder seg i mange tiår (papirprodusenten lover minst 70 år!).

Dette er et bilde som passer den rene nordiske stilen godt. Gulfargen i bildet ligger nært oker, en dempet farge som man finner i naturen, feks strå og treverk.

Innramming - Inkl ArtGlass og passepartoute

Sende som gave?

Skriv inn tekst på kort

Product price: kr 200
Total options:
Order total:
Legg i ønskelisten min
Legg i ønskelisten min

Nå:

Sjekk eposten din for

– Å Bekrefte Epost

– Få Rabattkode

– Tilgang til Hemmelig side 

Lurer du på noe?
Bare spør her 😃

Ruth Therese

Kontakt

Kontakt meg via chat, instagram eller kontaktskjema.
Jeg svarer vanligvis ila noen timer.